Bedrift

- over 25 års erfaring i rørleggerfaget

 

Hurum Rør holder til i samsonbygget i Åsveien 9.

Hurum Rør AS er en rørleggerbedrift som skal drive virksomhet med salg av varer og tjenester til privat- og bedriftsmarkedet i stor Oslo området. Vårt tjeneste/ produktspekter strekker seg fra små men viktig serviceoppdrag til levering av komplette anlegg innenfor varme, kjøling og sanitær til store forretningsbygg, leilighetsbygg eller andre type bygg.
Dette er bedriftens forretningside har siden etableringen i 1986, den gang plassert i flotte lokaler på Filtvet, bidratt til den utviklingen bedriften har hatt siden oppstarten.

 

Rammeavtaler for vedlikeholdsarbeider på Tofte Industrier og senere Sødra Cell var et av årsakene til utviklingen for selskapet. Men det var også behov for å tenke nytt og langsiktig, bedriften måtte ha flere ben å stå på. Så i 1998 flyttet bedriften inn i nye lokaler på Sætre for å favne et større marked og samtidig øke bemanning og omsetning. Bedriften ble medlem av Bademiljøkjeden og har inntil inneværende år vært kjedemedlem med butikk plassert i Åsveien på Sætre. 
Vårt marked innen rehabilitering av bad vært stabilt og bidratt sterkt til et godt renomme og fornøyde kunder. Produksjon røranlegg til leiligheter og næringsbygg har sammen med service utviklet bedriften til en av de ledende håndverksbedriftene i kommunen. Rammeavtaler for bygging av bensinstasjoner har vært et eget segment som bedriften utviklet som underentreprenør sammen med NCC.

 

Dette har medført at Hurum Rør AS har markert seg i store deler av Sør-Norge de siste 15årene. Både i Bergen og Stavanger, Kristiansand og på store deler av stor-Oslo-området har bedriften gjennomført mange prosjekter.
Omsorgsboliger for Bærum kommune, rehabilitering av næringslokaler i Oslo og leiligheter på Sætre har også vært del av de anlegg som har vært overlevert de siste to-tre årene.  For tiden produseres det 40leiligheter sammen med AF-gruppen på Spikkestad i Røyken kommune. Dette er første del av tre trinn og kan bli den største enkeltkontrakten for bedriften noen sinne.
Bedriften har hatt glede av å ha hatt lojale ansatte, hvor noen har vært med siden bedriften var plassert på Filtvet, og mange har vært ansatt siden vi etablerte oss på Sætre. Mange lærlinger har fått sin utdanning i bedriften, flere er med nå og noen har flyttet på seg. Utdanning av lærlinger har hatt et stort fokus, gleden av å føre mange unge frem til et svennebrev har betydd mye for mange.

 

Mange kan takkes for stor innsats, og det er svært gledelig at en ny generasjon Granum ønsker å fortsette å lede rørleggerbedriften. Det er en stor utfordring å overta i et slikt skifte, men med nye gode kontrakter ser fremtiden lys ut for eiere og ansatte. Det er med stor tro på fremtiden Hurum Rør AS kan fortsette sin utvikling i et marked som er svært spennende. Hurum som har store utfordringer foran seg og mange prosjekter, leiligheter og næringseiendommer kommer til å bli utviklet i kommunen.
Hurum Rør AS ønsker å være en tydelig og profesjonell aktør i dette markedet, også inn i fremtiden.   

 

Kontakt

HURUM RØR AS

Åsveien 9

3475 Sætre

Tlf: 32 79 22 00

 

post@hurumror.no

Åpningstider


Man-fredag: 07.00-15-30

 

Lør-Søndag: Stengt

 

Døgnvakt
TLF: 99 21 79 00
Facebook
  • White Facebook Icon